fbpx
085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Een greep uit ons woningaanbod

Op deze pagina vind je een kleine greep uit ons aanbod. Een aantal woningen worden in de stille verkoop of onderhands verkocht, anderen plaatsen we op woonplatformen zoals Funda.  Wil je meer weten over ons actuele woningaanbod of wil je ook je woning verkopen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons direct op ons algemene nummer: 085 – 060 1012 of stuur een mail naar hallo@vanedens.nl 

 

Van Edens Makelaars Friesland

VERKOCHT (o.v.): Cornelis Rienks de Boerstraat 45, Drachten

Deze ruime twee-onder-een-kap woning aan open vaarwater (Staande Mastroute) in het nieuwbouwplan Drachtstervaart beschikt over een eigen aanlegsteiger, is in 2020 van binnen & buiten flink onder handen genomen, heeft vier ruime slaapkamers, dakterras en een garage met de mogelijkheid om deze aan te passen als werkkamer, praktijkruimte, etc. met zelfstandige ingang.

Vraagprijs €  387.000,- k.k.

Van Edens Makelaars Friesland

VERKOCHT (o.v.): Schapendijkje 12, Franeker

Aan de rand van de stad, in een gewilde wijk van Franeker, vind je deze levensloop bestendige twee-onder-een-kap (semi)bungalow met drie slaapkamers. De woning is voorzien van vloer- muur- en dak-isolatie (2019/2021), volledig nieuwe elektrische installatie inclusief nieuwe groepenkast (2019). Een keuken (2019) met diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie-kookplaat, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast.

Vraagprijs €  235.000,- k.k.

Van Edens Makelaars Friesland

VERKOCHT: P.J. Troelstrastraat 26, Harlingen

Starters opgelet! Deze instapklare en goed onderhouden woning in Harlingen, met drie slaapkamers (mogelijkheid tot vierde), recent aangelegde achtertuin in een rustige en kindvriendelijke buurt is nu beschikbaar. Moet je regelmatig thuiswerken of ben je ondernemer? Op de begane grond vind je een kantoor met eigen toegang. De woning is in 2020 buitenom volledig geschilderd.

Vraagprijs €  197.500,- k.k.

Van Edens Makelaars Friesland

VERKOCHT (o.v.): Lariks 2, Heerenveen

Deze ruime uitgebouwde woning met drie slaapkamers (mogelijkheid tot 4e en 5e slaapkamer) beschikt over een prachtige keuken, houten vloer en zwarte taatsdeuren. De dakkapellen op de tweede verdieping zorgen voor veel ruimte. De grote berging kan eenvoudig worden omgebouwd naar kantoor/praktijkruimte met zelfstandige toegang of een slaapkamer met douche op de begane grond.oord.

Vraagprijs €  375.000,- k.k.

Van Edens Makelaars Friesland

VERKOCHT (o.v.): Swammerdamstraat 41, Leeuwarden

Sfeervolle volledig gemoderniseerde jaren ’30 woning met drie slaapkamers, op loopafstand van het centrum. Vrij uitzicht over een brede groenstrook richting het park. 

Vraagprijs €  209.000,- k.k.

Van Edens Makelaars Friesland

VERKOCHT: Drachtster Heawei 19, De Wilgen

Deze gelijkvloerse riante (154m2/576m3) twee-onder-een-kap woning in een oud schoolgebouw staat op een unieke plek in De Wilgen en beschikt over een prachtig uitzicht. Rij door de toegangspoort het oude schoolplein op en parkeer je auto op een van de plekken onder de ruime carport. Via de vernieuwde veranda loop je naar de dubbele voordeur van deze bijzondere woning.

Vraagprijs €  435.000,- k.k.

Van Edens Makelaars Friesland

VERKOCHT (o.v.): Eslawâld 17, Feanwâlden

Deze twee-onder-een-kap woning met vrij uitzicht, diepe achtertuin met prieel, eigen oprit (drie auto’s), aangebouwde ruime stenen garage met elektrische deur heeft energielabel B. De woning biedt tevens de mogelijkheid tot het creëren van slaapkamer en badkamer op de begane grond of kantoorruimte met zelfstandige ingang.

Vraagprijs €  269.000,- k.k.

Van Edens Makelaars Friesland

VERKOCHT (o.v.): Koetsjekralen 4 Zwagerbosch

In Zwagerbosch staat deze vrijstaande, uitstekend onderhouden en goed geïsoleerde woning met fraai aangelegde diepe achtertuin. Aan de voorzijde is vrij uitzicht over een gemeentelijk grasveld in het midden van de ruim opgezette straat en woonwijk. De vrijstaande geïsoleerde stenen garage voorzien van betonvloer en met pannen gedekt dak biedt ruimte voor veel verschillende activiteiten.

Vraagprijs €  305.000,- k.k.

VERKOCHT: Molenweg 16 Burgum

Dit is prachtig wonen. Midden in het gezellige dorp Burgum maar toch het gevoel van buitenuit. Deze gemoderniseerde, goed onderhouden en karakteristieke twee-onder-een-kap woning staat op een ruim perceel (1.113m2). De tuinen, met verschillende terrassen, aan zowel de voor- als achterzijde van de woning zijn een waar genot voor buitenmensen en bieden veel privacy. Kom langs voor een bezichtiging en word ook verliefd op dit bijzondere plekje! Deze voormalige molenaarswoning (1785) is met badkamer en een slaapkamer op de begane grond levensloop-bestendig.

Vraagprijs € 335.000,- k.k. 

VERKOCHT: Oostersingel 2 - 2a Leeuwarden

Aan de stadsgracht in het centrum van Leeuwarden staat voormalig Pakhuis Petersburg. Een monumentale plek vol historie, verhalen, mogelijkheden en hedendaags woongenot.  Rond 1993 is het pand onder architectuur (Doeke van Wieren / Gunnar Daan) verbouwd en gerestaureerd. Dit heeft geresulteerd in een comfortabel pand met ontzettend veel ruimte, lichtinval en verschillende mogelijkheden om wonen en werken te kunnen combineren.

Vraagprijs € 395.000,- k.k. 

 

VERKOCHT: Kwartelstraat 30, Leeuwarden

Kwartelstraat 30 Leeuwarden – Sfeervolle en goed onderhouden jaren 30 woning met erker op loopafstand van het centrum met drie slaapkamers, ruimte achtertuin met achterom, zonnepanelen (10 stuks) en veel authentieke elementen. Deze woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en is volledig instapklaar.

Vraagprijs € 190.000,- k.k. 

 

VERKOCHT: Panhuyslaan 28, Burgum

In Burgum, nabij het nieuw aangelegde Wetter- en Willepark, ligt deze gemoderniseerde en zeer goed onderhouden tussenwoning. De woning is volledig instapklaar en zeer geschikt voor (door)starters. Het centrum en verschillende winkels liggen op loopafstand. De woning ligt in een kindvriendelijke wijk.

Vraagprijs € 185.000,- k.k. 

 

VERKOCHT: Wiegersmawei 39, Boornbergum

Deze verassend ruime tussenwoning aan de rand van Boornbergum is volledig instapklaar, voorzien van een open complete keuken en badkamer met whirlpool en inloopdouche. De woning heeft een hoge kwaliteit afwerking in iedere ruimte. Het naastgelegen perceel weiland en bos geven een landelijk gevoel. Kom dit vooral met eigen ogen bekijken.

Vraagprijs € 175.000,- k.k. 

 

VERKOCHT: Roptastate 83, Leeuwarden

In de populaire wijk Camminghaburen staat deze keurige instapklare tussenwoning met drie slaapkamers en een ruime zonnige tuin met achterom. De woning ligt aan een gezellig hofje met ruim voldoende parkeermogelijkheden recht voor de deur. Via de grote schuifpui kom je in de diepe achtertuin waar je tot zonsondergang kunt genieten van de zon.

Vraagprijs € 185.000,- k.k. 

 

VERKOCHT

Grienkamp 21 De Westereen – Riante vrijstaande moderne woning met eigen aanlegplaats (21 meter) aan open vaarwater, brede oprit met carport en garage/werkplaats, vier ruime slaapkamers, maatwerk keuken en badkamer met douche, toilet, ligbad en dubbele wastafel. Deze zeer goed onderhouden woning met energielabel A staat op 638 vierkante meter eigen grond en beschikt over een ruime zonnige tuin op het zuidoosten.

Vraagprijs € 345.000,- k.k. 

 

VERKOCHT

Foareker 34 Ureterp – Goed onderhouden en ruime eengezinswoning met vier slaapkamers, badkamer met ruime inloopdouche en whirlpool. De woning is gebouwd in 1972 en staat in een ruim opgezette groene straat met voldoende parkeermogelijkheden. Deze instapklare woning is zeer geschikt voor (her)starters.

Vraagprijs € 160.000,- k.k.

 

 

Archief

Overige woningen.

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl