085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Huur

HUREN

Wij begeleiden u in de zoektocht naar een nieuwe huurwoning, en bij de huur van een nieuwe woning. We ontzorgen u het volledige zoek- en huurtraject. Na een intake kijken we naar uw wensenpakket en de financiële mogelijkheden. Bij het bezichtigen gaan wij altijd met u mee.


VERHUREN

Van Edens Makelaardij & Vastgoedbeheer levert full-service maatwerk. Dit betekend dat wij u van begin tot eind ontzorgen. We zijn vooruitstrevend, resultaatgericht en zeer energiek. Dankzij onze commerciële achtergrond zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en aankoop van woningen.


Uw woning verhuren
Wanneer u liever uw woning wilt verhuren dan verkopen kunnen wij u daarbij helpen. Zo kunnen wij zoeken naar een passende huurder, het uitvoeren van een ID-check, inkomenstoets, consumententoets, etc. We kunnen u diverse financiële en administratieve taken uit handen nemen en reparaties en onderhoud plannen.


Aanbod
Wij presenteren ons aanbod huurwoningen op verschillende huizensites waaronder; Funda, Pararius, etc. Daarnaast adverteren wij via diverse (social) media.


Vastgoedbeheer
Laat ons uw woning(en) en/of pand(en) beheren. Wij verzorgen het financieel, administratief en technisch beheer voor u. Lees meer over ons Vastgoedbeheer op deze pagina.


BEZICHTIGEN

Wilt u een van onze woningen bezichtigen? Bel dan direct voor een afspraak met de makelaar. Het aantal plaatsen voor de kijkdagen en voor reguliere bezichtigingen zijn beperkt. U kunt altijd op de reservelijst geplaatst worden zodat u bij uitval alsnog kunt aansluiten. 


Kijkdagen
In een groot aantal gevallen worden er, door de grote interesse in de woning, een aantal kijkdagen gepland. Na deze kijkdagen is het mogelijk om een losse bezichtiging in te plannen wanneer de woning nog niet verkocht zou zijn. Vanaf de eerste kijkdag is het al mogelijk een bod uit te brengen en de woning te kopen. Dit betekend dat de resterende kijkdagen worden geannuleerd wanneer de woning op een eerdere kijkdag verkocht is. Onder bepaalde voorwaarden is het ook mogelijk telefonisch te bieden en de woning ongezien te kopen.