085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Hypotheken en verzekeringen

Bij het kopen van een huis komt ook financieel het nodige kijken. Goed en onafhankelijk advies, en een passende hypotheek op maat zijn daarom erg belangrijk.

Hypotheken

In de reclame lijkt het allemaal zo makkelijk. Even een hypotheek afsluiten en klaar. Maar omdat de regels op hypotheekgebied steeds veranderen is het goed om hiervoor een specialist te benaderen. Niet alleen op het moment dat je een woning koopt, maar ook bij een verbouwing, samenwonen, trouwen of scheiding. Of als je lagere maandlasten wilt, misschien de rentevastperiode moet verlengen of de hypotheekvorm wilt aanpassen. Op al die momenten is een goed, eerlijk, transparant en onafhankelijk advies belangrijk.

Verzekeringen

Ook op het gebied van verzekeringen is het belangrijk dat je weet waar je voor verzekerd bent en dat alles goed geregeld is. Jaarlijks een check van voorwaarden en premies zodat je altijd up-to-date bent. Hulp als er schade is en als er vragen zijn over je verzekeringen, zodat je onbezorgd kunt wonen.

Alle mogelijke verzekeringen worden aangeboden tegen een scherp tarief en bij een grote range aan verzekeraars. Je krijgt toegang tot je eigen online polismap, maar bellen of mailen mag uiteraard ook altijd.

Contact en informatie

Arnoud Nieuwenhuizen heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en verzekeringen en is volledig onafhankelijk. Klik hieronder op het logo om naar de site van Arnoud Nieuwenhuizen Hypotheken & Verzekeringen te gaan.

 

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl