085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Klanten over Van Edens Makelaars Friesland

Hoe hebben onze klanten ons ervaren en wat vonden ze van onze dienstverlening? Wat zeggen klanten over Van Edens Makelaars Friesland?

Lees het zelf uit een greep van onze beoordelingen: 

Hele leuke en moderne makelaar. Veel kennis aanwezig. Enorm klantvriendelijk en meedenkend. Door zijn instelling en hulp, zijn wij met zoveel vertrouwen het hele proces van de verkoop van onze woning door gegaan. Betrouwbaar en altijd bereikbaar voor vragen. 

Makelaar Alco heeft ons zeer goed begeleid. Van begin tot eind gaf hij ons een positieve vibe. Ons huis was binnen een week verkocht, vér boven de vraagprijs.

We kunnen hem van harte aanbevelen! 

Fam. Liemburg

Verkopers, Drachtster Heawei 19, De Wilgen

Deskundigheid: 10
Makelaar Alco is een zakelijke maar toch persoonlijke makelaar die vanaf de eerste stappen die we hebben gezet in de verkoop van ons huis, prettig en constructief met ons heeft meegedacht. Hij wist onze gedachtes te vertalen naar een concrete aanpak en wist daarmee binnen no-time ons huis voor een goede prijs te verkopen. Ook de kopende partij heeft het contact met makelaar Alco als zeer prettig ervaren.

Lokale marktkennis: 10
Samen met Alco hebben we uitgebreid besproken wat de beste prijsstelling zou zijn voor ons huis, kijkend naar vergelijkbare panden bij ons in de buurt. Ook onze wensen voor een toekomstig pand hebben we met de makelaar kunnen doornemen en hij heeft de tijd genomen om met ons mee te denken over alle stappen die we voor ons zagen. Hierbij heeft hij onze gedachtes weten aan te scherpen met zijn eigen ervaring, waardoor we vooruit geholpen werden.

Prijs / kwaliteit: 10
De kwaliteit die makelaar Alco heeft geleverd hebben we als zeer hoog ervaren. Hij heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen in het voorproces en heeft ook de geïnteresseerden ruim de tijd gegeven tijdens de bezichtigingen. Deze persoonlijke aanpak werd door alle partijen als zeer prettig ervaren. Ook zijn adviezen bij het afhandelen van de biedingen waren duidelijk en hebben ons geholpen om de juiste keuze te kunnen maken.

Service en begeleiding: 10 
Makelaar Alco was altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen en samen met hem hebben we uitgebreid besproken hoe we het beste de verkoop konden vormgeven: wat de prijsstelling zou moeten zijn, hoe de bezichtigingen eruit zouden moeten zien, etc. Hierin was voldoende ruimte voor onze eigen inbreng, die makelaar Alco wist aan te vullen met zijn eigen ervaring. Het hele proces is dus soepel verlopen en zowel wij als verkopers, alsook de kopers, hebben de begeleiding van makelaar Alco als zeer prettig ervaren.

Dhr. Jacob Jongejan

Verkoper, Oostersingel 2-2a Leeuwarden

Chapeau Alco! - Makelaar Alco heeft ons enorm positief verrast, want naast zijn ongeëvenaarde bereikbaarheid, makkelijke en informele omgang, is hij enorm actief op en effectief met social media, door een aantal weken voor de plaatsing op Funda, een aantal teasers te lanceren, waarmee veel extra interesse werd gewekt.

Dit alles heeft tot een flink aantal bezichtigingen/bezichtigingsdagen geleid. Tijdens de voorbereiding op de verkoop, kwam hij met verschillend advies op gebied van interieur, het vooraf uitvoeren van een bouwkundig onderzoek, zodat je exact weet wat je verkoopt.

Gedurende het hele verkooptraject heeft hij ons bij elk aspect betrokken en maximaal geïnformeerd. Dit alles heeft geresulteerd in een weergaloos eindresultaat, de verkoop van onze woning. Diepe buiging en 1000 maal dank!

Deskundigheid: 10
Lokale marktkennis: 10
Prijs / kwaliteit: 10
Service en begeleiding: 10

Dhr. Hessel de Bruin

Verkoper, Molenweg 14, Burgum

Zeer vakkundige makelaar, gelijk vanaf het begin een goed gevoel. Klantgericht, goede service en persoonlijk contact. Goede bereikbaarheid. Dit kregen wij ook van de kopende partij als terugkoppeling.

Dhr. Tjeerd Elzinga

Verkoper, Wiegersmawei 39, Boornbergum

We hebben voor jou als makelaar gekozen omdat het vanaf het begin gewoon goed voelde. Je weet wat je doet, je luistert goed en weet alle ins en outs. Daarnaast vonden wij de klik heel belangrijk met onze verkoopmakelaar. Je bleef rustig en kalm en bent gewoon jezelf wat wij ook heel belangrijk vinden. Heel erg tevreden dus!
Mevr. Lydia Annema

Verkoper, Burgemeester van Panhuyslaan 28 Burgum

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Deze makelaar heeft ons in alles heel goed begeleid. Is betrokken en houd je goed op de hoogte. Een eerlijke en fijne begeleiding! Gaat zelfs mee naar de notaris.
Mevr. Braaksma

Verkoper, Kwartelstraat 30 Leeuwarden

Bij het eerste gesprek was er gelijk een vertrouwd gevoel, dus ja waarom dan verder zoeken. Ik vond de samenwerking erg prettig. Er komt veel kijken bij het verkopen / kopen van je huis en als je ergens mee zit kun je ten allen tijde een beroep doen op Alco voor een deskundig, geruststellend gesprek. Ik ben erg tevreden over zijn manier van werken en zal jullie als makelaar ook zeker aanbevelen.
Mevr. Van Dalen

Verkoper, Roptastate 83 Leeuwarden

Deze makelaar maakt waar wat hij zegt. Hij is altijd bereikbaar, denkt mee, heeft kennis van zaken en heeft mensenkennis. 

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Dhr. Van Wieren

Verkoper, Grienkamp 21 De Westereen

"Van Edens" was voor mij als een frisse wind door makelaarsland. Bij het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat hij goed geïnformeerd was over de recente verkopen in de omgeving en vergelijkbare woningen die te koop stonden.

Tijdens het vervolgtraject was de communicatie vlot en duidelijk. Er werd meegedacht over de verkoopstrategie en er werd rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen. Verder was er tijdens het gehele traject sprake van persoonlijke begeleiding en advisering. Maatwerk beschrijft deze makelaar het beste.

Ook de communicatie met (potentiële) kopers verliep naar tevredenheid. Naar mijn ervaring verliep alles eerlijk, integer en vlot.

Kortom niets dan lovende woorden en in de toekomst ben ik graag weer hun klant.

Verkoper, Foareker 34 Ureterp

Het contact met de makelaar was super, open eerlijk en altijd bereikbaar, ook altijd bereid om vragen goed en duidelijk te beantwoorden.

Van begin tot eind stond hij klaar.

Mocht ik ooit weer een makelaar nodig hebben zal ik zeker contact met hem opnemen.

Dhr. Joop

Verkoper, J van der Veenstraat 7

Zeer tevreden! Na twee jaar bij een andere makelaar, ons huis binnen een week verkocht bij deze makelaar!

Mevr. Jitske

Verkoper.

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl