085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Koop

KOPEN

Wij begeleiden u in de zoektocht naar een nieuwe koopwoning, en bij de aankoop van een nieuwe woning. We ontzorgen u het volledige zoek- en aankooptraject. Na een intake kijken we naar uw wensenpakket en de financiële mogelijkheden. Bij het bezichtigen gaan wij altijd met u mee.


Onderzoeksplicht
Wij nemen de onderzoeksplicht voor onze rekening zoals het informeren bij het kadaster, de gemeente, etc. Ook kijken we naar andere belangrijke zaken zoals een VVE, erfpacht, etc. We onderhandelen namens u over de aankoopprijs en eventuele andere voorwaarden. Bij twijfel over de bouwkundige staat van het pand schakelen we een specialist in voor een bouwkundige keuring met uitgebreide rapportage. Dankzij onze kennis en werkwijze kunnen we veel kopers behoeden voor onvoorziene problemen bij de koop van een woning.


VERKOPEN

Van Edens Makelaardij & Vastgoedbeheer levert full-service maatwerk. Dit betekend dat wij u van begin tot eind ontzorgen. We zijn vooruitstrevend, resultaatgericht en zeer energiek. Een huis kopen blijft bijzonder en de meeste mensen doen dit slechts een aantal keer in hun leven. Het is echter onze core-business; we verkopen uw woning snel en voor de hoogste prijs. Onze werkwijze zorgt voor een gestroomlijnde verkoop.


Specialisatie
Bij het verkopen van uw woning is naast een fantastische woningpresentatie, het actief verkopen van uw woning van groot belang. Daar ligt onze kracht. Wij geven stylingtips, advies over het verkoop-klaar maken van uw woning en zorgen voor sprekende foto- en filmopnames. Daarnaast brengen we uw woning via verschillende media onder de aandacht van potentiële kopers. Tijdens de bezichtigingen laten we de mensen uw woning voelen en ervaren. Dankzij onze commerciële achtergrond zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en aankoop van woningen.


Eerste indruk
Aangezien uw woning nooit een tweede kans krijgt voor een goede eerste indruk, is een verpletterende presentatie cruciaal. Wanneer we uw woning publiceren is de grootste kans op de beste koper in de eerste periode. Dit betekend dat pricing en styling perfect moeten zijn, potentiële kopers uw woning kunnen bezichtigen op de kijkdagen en wij direct de onderhandelingen starten.


Aanbod
Wij presenteren ons aanbod koopwoningen op verschillende huizensites waaronder; Funda, Pararius, Jaap, etc. Daarnaast adverteren wij via diverse (social) media.


BEZICHTIGEN

Wilt u een van onze woningen bezichtigen? Bel dan direct voor een afspraak met de makelaar. Het aantal plaatsen voor de kijkdagen en voor reguliere bezichtigingen zijn beperkt. U kunt altijd op de reservelijst geplaatst worden zodat u bij uitval alsnog kunt aansluiten. 


Kijkdagen
In een groot aantal gevallen worden er, door de grote interesse in de woning, een aantal kijkdagen gepland. Na deze kijkdagen is het mogelijk om een losse bezichtiging in te plannen wanneer de woning nog niet verkocht zou zijn. Vanaf de eerste kijkdag is het al mogelijk een bod uit te brengen en de woning te kopen. Dit betekend dat de resterende kijkdagen worden geannuleerd wanneer de woning op een eerdere kijkdag verkocht is. Onder bepaalde voorwaarden is het ook mogelijk telefonisch te bieden en de woning ongezien te kopen.


WAARDEBEPALING

Wilt u graag weten wat uw woning waard is op de woningmarkt? Dat kan snel en eenvoudig.
Vul onderstaand formulier in en onze makelaar neemt contact met u op voor een nauwkeurige waardebepaling. 


[contact-form-7 id=”332″ title=”Waardebepaling”]