085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Jouw persoonlijke makelaar Joure

Een huis verkopen blijft bijzonder en de meeste mensen doen dit slechts een aantal keer in hun leven. Het is echter onze core-business. Onze werkwijze zorgt voor een gestroomlijnde verkoop.

Bel ons direct op ons algemene nummer: 085 – 060 1012 of stuur een mail naar hallo@vanedens.nl.

 

Welkom bij Van Edens Makelaar Joure.

Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol en zorgeloos verkopen van jouw huis. We werken in heel Friesland en komen graag bij je langs voor een GRATIS waardebepaling en een goed gesprek!

Jouw huis in Joure verkopen? Bel ons op: 085 – 060 1012 of kijk rustig rond op onze website.


Wij verkopen je woning in Joure snel en voor de hoogste prijs

Ons salesteam zorgt voor de juiste marketing. Bij het verkopen van je woning in Joure is naast een fantastische woningpresentatie, het actief verkopen van je woning van groot belang. Daar ligt onze kracht. Wij geven stylingtips, advies over het verkoop-klaar maken van je woning en zorgen voor sprekende foto- en filmopnames. Daarnaast brengen we je woning via verschillende media onder de aandacht van potentiële kopers. Tijdens de bezichtigingen laten we de mensen je woning voelen en ervaren. Het verkopen van je woning is onze specialiteit.


Eerste indruk

Aangezien je woning nooit een tweede kans krijgt voor de eerste indruk is een verpletterende presentatie cruciaal. Wanneer we je woning publiceren is de grootste kans op de beste koper in de eerste periode. Dit betekend dat pricing en styling perfect moeten zijn, potentiële kopers je woning direct kunnen bezichtigen en wij voor jou de onderhandelingen kunnen starten.


Werkgebied en focus

Wij werken in Joure met een focus op woningen, bijzonder vastgoed en speciale objecten.


Contact en informatie

Je kunt ons bellen op ons algemene nummer 085-0601012, via een lokaal nummer op onze CONTACTPAGINA of mailen naar hallo@vanedens.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier of je door ons laten terugbellen.


 

Daarom Van Edens Makelaars Friesland

Je huis is bij ons in vertrouwde handen. Vanaf de eerste kennismaking tot en met het tekenen bij notaris en alle belangrijke momenten daar tussenin, zijn we aanwezig om alles voor je te regelen en je te adviseren. We hebben regelmatig contact en houden je op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Onze grote kracht is dat onze makelaardij alle randzaken heeft geautomatiseerd en grotendeels heeft uitbesteed. Daardoor kunnen onze makelaars zich volledig focussen op onze klanten en het verkopen van hun woningen. Wij geloven dat onze persoonlijke benadering, ons enthousiasme en actieve rol binnen het volledige verkoopproces ons onderscheidt van de rest.

 

Wij zorgen dat;
 • Je huis snel verkocht is;
 • Je huis voor de hoogste prijs verkocht is;
 • Je geen hoog courtage moet betalen;
 • Je ongeacht de verkoopprijs een vast tarief betaalt via de notaris voor onze dienstverlening;
 • Jij jezelf nergens zorgen om hoeft te maken omdat wij alles voor je regelen.
Onze bewezen verkoopstrategie bestaat naast een aantal “geheime ingrediënten” uit;
 • Het schrijven van een aantrekkelijke en uitnodigende woningtekst;
 • Verkoopklaar maken van je huis;
 • Interieur-styling, tuinadvies en prachtige woningfoto’s en filmopnames;
 • Publiceren op Funda en social media;
 • Mensen enthousiast maken over je huis;
 • Het meenemen van kijkers in de beleving van je huis tijdens de bezichtigingen;
 • De beste prijs uit te onderhandelen maar ook eventuele ontbindende voorwaarden helder en juridisch correct te verwerken in de koopovereenkomst;
 • De notaris te voorzien van het complete woningdossier;
 • Controleren van de akte van levering;
 • Het feliciteren van koper(s) en verkoper(s)!
 • En nog veel meer... 

  Een vast tarief voor onze verkoopbemiddeling

  Of betaal je liever teveel voor de verkoop van je woning? Bij ons betaal je een vast tarief voor de verkoopbemiddeling. Lees hieronder het verschil in kosten tussen ons vaste tarief en het courtage van een reguliere makelaar.

  Opvallen en zichtbaarheid

  Je woning moet direct opvallen. Online natuurlijk maar ook in uw straat. Onze TE KOOP borden en posters vallen iedereen direct op door het formaat en natuurlijk de herkenbare oranje kleur. Opvallend, herkenbaar en duidelijk. Precies wat nodig is om je woning goed te verkopen.

  Sales en marketing

  We zorgen voor de juiste marketing en een bewezen verkoopstrategie. Bij het verkopen van je woning is naast een fantastische woningpresentatie, het actief verkopen van je woning van groot belang. Daar ligt onze kracht. Wij geven stylingtips, advies over het verkoop-klaar maken van uw woning en zorgen voor sprekende foto- en filmopnames. Daarnaast brengen we je woning via verschillende media en diverse platformen waaronder Funda onder de aandacht van potentiële kopers. Tijdens de bezichtigingen laten we de mensen je woning voelen en ervaren.

  Je eigen online dossier via Move.nl

  We bieden onze klanten gratis toegang tot Move.nl zodat hier altijd alle relevante gegevens, afspraken en documenten beschikbaar zijn. Hierin staan ook andere belangrijke zaken zoals het Energielabel, Opdracht Tot Dienstverlening, Vragenlijst Verkoop Woning, Lijst van Zaken, etc.

  Eerste indruk

  Aangezien je woning nooit een tweede kans krijgt voor de eerste indruk is een verpletterende presentatie cruciaal. Wanneer we je woning publiceren op verschillende platformen zoals Funda, is de grootste kans op de beste koper in de eerste periode. Dit betekend dat pricing en styling perfect moeten zijn, potentiële kopers je woning direct kunnen bezichtigen en wij voor jou de onderhandelingen kunnen starten.

  Backoffice

  Wij zorgen dat iedere oproep tussen 08:00 en 20:00 uur, zeven dagen per week, wordt aangenomen en verwerkt. Ook zorgen we voor de verwerking van alle inkomende stukken, het opmaken van overeenkomsten, contracten en overige belangrijke (juridische) documenten.

  Contact & Over ons

  Meer over ons weten? Lees dan HIER verder. Je kunt ons bellen op 085 – 060 1012 of mailen naar hallo@vanedens.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier of je door ons laten terugbellen. 

  Nieuwsgierig naar de waarde van je huis? Dat vertellen we je graag en geheel vrijblijvend.

  Bel ons op: 085 - 060 1012

  [et_bloom_inline optin_id="optin_1"]

  CONTACT

  • Algemeen nummer:
   085 - 060 1012
  • Regio Leeuwarden:
   058 - 230 0111
  • Regio Heerenveen:
   0513 - 24 1111
  • Regio Drachten:
   0512 - 23 6000
  • Regio Sneek:
   0515 - 24 0001
  • Direct mailen:
   hallo@vanedens.nl