085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

TE KOOP: Eslawâld 17, Feanwâlden

Deze twee-onder-een-kap woning met vrij uitzicht, diepe achtertuin met prieel, eigen oprit (drie auto’s), aangebouwde ruime stenen garage met elektrische deur heeft energielabel B. De woning biedt tevens de mogelijkheid tot het creëren van slaapkamer en badkamer op de begane grond of kantoorruimte met zelfstandige ingang.

Bekijk de volledige woningpresentatie op Funda (via de oranje knop onderaan deze pagina) of bel ons direct voor een bezichtiging: 058-2300111

Vraagprijs € 269.000,- k.k. 

 

 

Eslawâld 17, Feanwâlden

Deze twee-onder-een-kap woning met vrij uitzicht, diepe achtertuin met prieel, eigen oprit (drie auto’s), aangebouwde ruime stenen garage met elektrische deur heeft energielabel B. De woning biedt tevens de mogelijkheid tot het creëren van slaapkamer en badkamer op de begane grond of kantoorruimte met zelfstandige ingang.

INDELING WONING
Via de hal bereik je de trapopgang, meterkast (aansluiting en slimme meters geschikt voor zonnepanelen), toilet en toegang tot de U-vormige woonkamer. De lichte woonkamer aan de voorzijde van de woning heeft dankzij ruiten aan zowel voorzijde als de zijkant veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning vind je de eetkamer met open keuken.

De keuken (2019) in hoekopstelling beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vaatwasser en elektrische kookplaat. Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken met CV installatie (2011), en toegang tot de aangebouwde garage.

De zeer ruime garage is voorzien van een elektrische sectionale garagedeur met twee afstandsbedieningen en codeslot op de gevel. Dankzij de aanwezige aansluitingen en het formaat van de garage is het mogelijk deze eenvoudig om te bouwen naar een slaapkamer met en-suite badkamer, kantoor, praktijk aan huis met zelfstandige ingang, etc.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de badkamer en twee ruime, hoge slaapkamers. De eerste slaapkamer, aan de achterzijde van de woning, is de grootste van de twee. De tweede slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, heeft een afgesloten inpandige bergruimte. Over de gehele lengte van de woning is voldoende bergruimte achter knieschotten. De badkamer ligt tussen de twee slaapkamers in en is voorzien van een wastafel en inloopdouche met thermostaatkraan.

OPRIT EN TUINEN
De woning ligt in een nette en rustige wijk. Aan de voorzijde van de woning is vrij uitzicht over een vijverpartij. Een tweede vijverpartij en speeltuin liggen op loopafstand. Op het eigen erf is voldoende ruimte om drie auto’s te parkeren. De voortuin is fraai aangelegd en goed onderhouden.

De ruime achtertuin (ca. 19 x 8) met keurige erfafscheidingen (2019 en 2020) is goed onderhouden. Het prieel achter in de tuin biedt een gezellige plek om gedurende het hele jaar te kunnen zitten.

BIJZONDERHEDEN
– Instapklare woning;
– Goed geïsoleerd;
– Energielabel B;
– Mogelijkheid tot gelijkvloers wonen / levensloop-bestendig;
– Mogelijkheid tot kantoor / praktijk aan huis;
– Meerdere auto’s parkeren op eigen terrein;
– Onderhoudsarm.

 BEZICHTIGEN
Wil je deze woning ook bezichtigen? Dat kan, samen met Makelaar Alco. Bel ons voor een afspraak. Je kunt ondertussen ook onze social media kanalen bekijken. Eerst je eigen woning nog verkopen? We komen graag bij je langs voor een goed gesprek over alle mogelijkheden. We hopen je snel te zien!

Funda

Bekijk de woningpresentatie op Funda. Daar vind je alle gegevens, kenmerken, plattegronden  en de volledige fotoreportage.

Wil je direct een afspraak maken voor een bezichtiging?
Bel dan op 058-2300111

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl