085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

VERKOCHT! Foareker, Ureterp

Goed onderhouden en ruime eengezinswoning met vier slaapkamers, badkamer met ruime inloopdouche en whirlpool. De woning is gebouwd in 1972 en staat in een ruim opgezette groene straat met voldoende parkeermogelijkheden. Deze instapklare woning is zeer geschikt voor (her)starters.

De woning staat in een kindvriendelijke buurt en heeft een gunstige ligging ten opzichte van verschillende uitvalswegen. Drachten ligt op fietsafstand en binnen 5 minuten rijdt u op de A7 richting Heerenveen.

Bel ons voor een bezichtiging:
Van Edens Makelaars Friesland,
Regio Drachten: 0512 – 23 6000

Vraagprijs € 160.000,- k.k.

 

Foareker 34, 9247 AC Ureterp

 

Goed onderhouden en ruime eengezinswoning met vier slaapkamers, badkamer met ruime inloopdouche en whirlpool. De woning is gebouwd in 1972 en staat in een ruim opgezette groene straat met voldoende parkeermogelijkheden. Deze instapklare woning is zeer geschikt voor (her)starters.

De woning staat in een kindvriendelijke buurt en heeft een gunstige ligging ten opzichte van verschillende uitvalswegen. Drachten ligt op fietsafstand en binnen 5 minuten rijdt u op de A7 richting Heerenveen (20 minuten) of Groningen (30 minuten). Of via de N31 richting Leeuwarden (30 minuten).

De indeling van deze woning is als volgt:

BEGANE GROND.
Bij binnenkomst komt u in de hal met garderobe, betegelde toiletruimte voorzien van hangtoilet, trapopgang en berging welke volledig onder de trap doorloopt.

Vanuit de hal loopt u door naar de ruime en lichte woonkamer met eikenhouten vloer welke doorloopt in de open keuken.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast- en vriezercombinatie, vaatwasser, oven en gasfornuis.

Door de achterdeur komt u in de keurig aangelegde tuin op het zuiden welke grotendeels is voorzien van gras met tegen de woning een stenen terras. De tuin is volledig omheind met een nette schutting. Achter in de tuin staat een stenen berging met elektriciteit. Via de schuttingdeur komt u in de achtergelegen steeg.

 

EERSTE VERDIEPING.
Via de overloop loopt u de moderne badkamer in met ruime inloopdouche en hoekbad (Whirlpool). Daarnaast liggen twee grote slaapkamers met vaste kastruimte en een derde slaapkamer. Via de vaste trapopgang loopt u naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING.
Op de overloop hangt de CV installatie en bevinden zich de aansluitmogelijkheden voor wasmachine en droger. Hierachter ligt de vierde slaapkamer met breed kantelraam en bergruimte achter het knieschot.

OMGEVING.
Ureterp heeft veel voorzieningen zoals een supermarkt, huisartsenpraktijk, tandartspraktijk, meerdere basisscholen, sportverenigingen en diverse horeca. Ook kent Ureterp verschillende dobben en een aantal natuurgebieden.

Ondanks de nabijheid van Drachten, heeft Ureterp voor de omliggende dorpen (Frieschepalen, Siegerswoude en Wijnjewoude) een verzorgende functie.

FUNDA EN BEZICHTIGEN
Bekijk de woningpresentatie op Funda door hieronder op de knop te klikken. Daar vind je alle gegevens, kenmerken, plattegronden  en de volledige fotoreportage. 

Wil je direct een afspraak maken voor een bezichtiging? Bel dan Van Edens Makelaars Friesland, regio Drachten op 0512 – 23 6000.

Funda

Bekijk de woningpresentatie op Funda. Daar vind je alle gegevens, kenmerken, plattegronden  en de volledige fotoreportage.

Wil je direct een afspraak maken voor een bezichtiging?
Bel dan Van Edens Makelaars Friesland,
regio Drachten op 0512 – 23 6000

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl