085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

VERKOCHT! Grienkamp 21, De Westereen

 

Riante vrijstaande moderne woning met eigen aanlegplaats (21 meter) aan open vaarwater, brede oprit met carport en garage/werkplaats, vier ruime slaapkamers, maatwerk keuken en badkamer met douche, toilet, ligbad en dubbele wastafel.

Deze zeer goed onderhouden woning met energielabel A staat op 638 vierkante meter eigen grond en beschikt over een ruime zonnige tuin op het zuidoosten. Bel ons voor een bezichtiging Van Edens Makelaars,
Regio Drachten: 0512 – 23 6000

Vraagprijs € 345.000,- k.k. 

 

 

Grienkamp 21, 9271 JG De Westereen

Riante vrijstaande moderne woning met eigen aanlegplaats (21 meter) aan open vaarwater, brede oprit met carport en garage/werkplaats, vier ruime slaapkamers, maatwerk keuken en badkamer met douche, toilet, ligbad en dubbele wastafel. Deze zeer goed onderhouden woning met energielabel A staat op 638 vierkante meter eigen grond en beschikt over een ruime zonnige tuin op het zuidoosten.

Dankzij de goede aansluiting op verschillende uitvalswegen en de Centrale As liggen Leeuwarden (20 minuten), Drachten (20 minuten) en Groningen (35 minuten) op korte reisafstand.

Het dorp ligt ten westen van Kollumerzwaag en ten oosten van Veenwouden. In 2019 telde het dorp 5.020 inwoners. De Westereen ligt aan de spoorlijn Leeuwarden – Groningen waarbij de trein tweemaal per uur in het dorp stopt. Ook beschikt het dorp over een goede busverbinding. Daarnaast kent het dorp onder andere veel sportvoorzieningen, een brede school, een multifunctioneel centrum, bibliotheek en een winkelcentrum.

De indeling van deze woning is als volgt:

BEGANE GROND
Bij binnenkomst komt u via de hal met trapopgang, toilet en meterkast (glasvezelaansluiting) in de lichte L-vormige woonkamer. Via de doorloop staat u in de luxe keuken (2014) met extra diep en hoog keukenblad, Falcon gasfornuis en inbouwapparatuur zoals koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken loopt u door naar de ruime serre (1997) met een prachtig uitzicht over de tuin en het water.

Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met CV- en wasmachine-opstelling en de buitendeur welke direct onder de carport uitkomt. Ook vindt u hier toegang tot de ruime kelder met stahoogte en veel bergruimte.

EERSTE VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal loopt u naar de eerste verdieping welke in 2019 volledig is voorzien van nieuwe vloeren. De lange overloop met veel inbouwkastruimte achter keurige schuifdeuren geeft toegang tot vier ruime slaapkamers en de moderne badkamer (2009).

De uitgebouwde slaapkamer (2002) boven de carport is voorzien van twee Velux Balkonvensters welke zorgen voor een inpandig balkon. Wanneer deze gesloten zijn liggen ze verzonken in het dak.

De moderne lichte badkamer is voorzien van dubbele wastafels, hangtoilet, douche en ligbad.

ZOLDER
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap, is voorzien van elektriciteit, lichtpunten en biedt zeer veel bergruimte over de gehele lengte van de woning.

GARAGE/WERKPLAATS
Een kanteldeur geeft toegang tot de ruime geïsoleerde garage/werkplaats. Deze meet 8 x 4 meter, is voorzien van een ruime zolder en heeft de mogelijkheid tot het aansluiten van een werkplaatskachel op een directe gasaanvoer.

AANLEGPLAATS
De eigen aanlegplaats van 21 meter biedt veel mogelijkheden. Vanaf hier vaart u zo via de De Zwemmer naar het Lauwersmeergebied of de Waddenzee op. De walbeschoeiing is in 2015 volledig vernieuwd.

TUIN
De zonnige tuin op het zuidoosten beschikt over verschillende terrassen en biedt veel privacy door de ligging ten opzichte van de overige percelen.

BIJZONDERHEDEN
Deze woning met energielabel A is zeer goed onderhouden en heeft meerdere aanpassingen en uitbreidingen ondergaan. Hiervan zijn facturen en garantiecertificaten beschikbaar ter inzage tijdens de bezichtigingen en zullen bij het passeren van de akte worden overgedragen aan koper(s).

In 2019 is de buitenzijde van de woning volledig geschilderd en zijn de doeken van alle markiezen vernieuwd. Alle opendraaiende ramen zijn voorzien van horren.

FUNDA EN BEZICHTIGEN
Bekijk de woningpresentatie op Funda door hieronder op de knop te klikken. Daar vind je alle gegevens, kenmerken, plattegronden  en de volledige fotoreportage. 

Wil je direct een afspraak maken voor een bezichtiging? Bel dan Van Edens Makelaars Friesland, regio Drachten op 0512 – 23 6000.

Funda

Bekijk de woningpresentatie op Funda. Daar vind je alle gegevens, kenmerken, plattegronden  en de volledige fotoreportage.

Wil je direct een afspraak maken voor een bezichtiging?
Bel dan Van Edens Makelaars Friesland,
regio Drachten op 0512 – 23 6000

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl