085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

TE KOOP: Nieuweweg 36, Koudum

Paardenliefhebbers en houders van kleinvee opgelet.

Deze keurige woning met drie slaapkamers en aangebouwde stenen garage staat op een perceel van ruim 2.000 m2. Op dit perceel staan tevens een aangebouwde paardenstal (2017) met twee paardenboxen en een box voor bijvoorbeeld een geit, Shetlander, etc. een paardenbak, een hoge carport geschikt voor campers en omheind grasland.

Bovendien liggen naast de woning, middels doodlopende weg gescheiden, een drietal percelen omheind grasland van in totaal nog eens ruim 2.000 m2.

Bekijk de volledige woningpresentatie op Funda (via de oranje knop onderaan deze pagina) of bel ons direct voor een bezichtiging:
085 – 060 1012

Vraagprijs € 375.000,- k.k. 

 

 

Welkom in Koudum!

BEGANE GROND
Via de zijdeur kom je in de ruime hal met toegang tot de garage, badkamer, toilet en keuken. De keuken beschikt over een spoelbak met mengkraan en een vier-pits gasfornuis met oven. Een deur geeft toegang tot de ruime kelder. Vanuit de keuken loop je door naar de L-vormige woonkamer die dankzij de vele ramen erg licht is. Ook heb je vanaf hier een mooi uitzicht op de paardenbak. De badkamer heeft een ligbad, wastafel en aansluitingen voor het witgoed.

Vanuit de hal is de aangebouwde stenen garage met elektrisch rolluik toegankelijk. Deze is op dit moment in gebruik als werkplaats en beschikt over elektrische verwarming en LED verlichting. De bovenverdieping van de garage is in gebruik als oefenruimte en is extra geïsoleerd.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing met uitzondering van de badkamer en zolder.

EERSTE VERDIEPING
Via de hal achter de voordeur loop je naar boven. Vanaf de overloop heb je toegang tot de drie slaapkamers. Aan de voorzijde van de woning ligt de ruimste slaapkamer. De tweede en derde slaapkamer liggen aan de achterzijde.

 

TUINEN EN PERCELEN
Op verschillende plaatsen rondom de woning zijn terrassen mogelijk. Aan de voorzijde van de woning zit het heerlijk en geniet je van veel privacy dankzij de groene heg. Het perceel met de woning en de percelen grasland zijn van elkaar gescheiden middels een doodlopende weg. Hierachter ligt de Pitch & Putt Golfbaan.

BIJZONDERHEDEN
– Prachtige omgeving;
– Ruimschoots mogelijkheden voor het houden van paarden en/of kleinvee;
– Veel privacy dankzij goede ligging;
– Water uit eigen wel (bron) met pomp tbv dieren en land;
– Snelle aanvaarding mogelijk.

 BEZICHTIGEN
Wil je deze woning ook bezichtigen? Dat kan, samen met Makelaar Alco. Bel ons voor een afspraak. Je kunt ondertussen ook onze social media kanalen bekijken. Eerst je eigen woning nog verkopen? We komen graag bij je langs voor een goed gesprek over alle mogelijkheden. We hopen je snel te zien!

Funda

Bekijk de woningpresentatie op Funda. Daar vind je alle gegevens, kenmerken, plattegronden  en de volledige fotoreportage.

Wil je direct een afspraak maken voor een bezichtiging?
Bel dan op 085 – 060 1012

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl