085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

TE KOOP: Pieter Jelles Troelstrastraat 26, Harlingen

Starters opgelet! Deze instapklare en goed onderhouden woning in Harlingen, met drie slaapkamers (mogelijkheid tot vierde), recent aangelegde achtertuin in een rustige en kindvriendelijke buurt is nu beschikbaar. Moet je regelmatig thuiswerken of ben je ondernemer? Op de begane grond vind je een kantoor met eigen toegang. De woning is in 2020 buitenom volledig geschilderd.

Bekijk de volledige woningpresentatie op Funda (via de oranje knop onderaan deze pagina) of bel ons direct voor een bezichtiging: 058-2300111

Vraagprijs € 197.500,- k.k. 

 

 

Welkom in Harlingen!

Deze instapklare en goed onderhouden woning in Harlingen, met drie slaapkamers (mogelijkheid tot vierde), recent aangelegde achtertuin in een rustige en kindvriendelijke buurt is nu beschikbaar. Moet je regelmatig thuiswerken of ben je ondernemer? Op de begane grond vind je een kantoor met eigen toegang. De woning is in 2020 buitenom volledig geschilderd.

BEGANE GROND
Achter de voordeur vind je de hal met meterkast, trapopgang en toilet. Vanuit de hal loop je de ruime doorzonwoonkamer in. Aan de voorzijde heb je een mooi uitzicht over het grasveldje voor de woning. Aan de achterzijde vind je de open keuken en heb je zicht op de diepe achtertuin.

Achter de keuken ligt de ruime bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed. Hier vind je de buitendeur en toegang tot het kantoor. Het kantoor heeft een eigen deur naar de tuin en kan ook ingericht worden als een extra slaapkamer.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning liggen twee slaapkamers met beide inbouwkasten. Aan de voorzijde van de woning ligt de derde slaapkamer en de recent vernieuwde badkamer met inloopdouche en wastafel.

TUINEN
De recent aangelegde diepe achtertuin biedt veel privacy en is toegankelijk vanuit de bijkeuken en het kantoor. Achterin de tuin, aan het water, staan een bankje en houten berging met elektriciteit. De fraai aangelegde voortuin zorgt voor een mooi groen uitzicht vanuit de woonkamer.

OMGEVING
De woning ligt op korte afstand tot verschillende faciliteiten waaronder de supermarkt, sportschool, treinstation, etc. en het centrum. Een dagje naar een van de Waddeneilanden? Stap vanaf de bootterminal op de boot naar Terschelling of Vlieland. Vanuit Harlingen rij je met de auto gemakkelijk naar Leeuwarden, Sneek en Amsterdam.

 BEZICHTIGEN
Wil je deze woning ook bezichtigen? Dat kan, samen met Makelaar Alco. Bel ons voor een afspraak. Je kunt ondertussen ook onze social media kanalen bekijken. Eerst je eigen woning nog verkopen? We komen graag bij je langs voor een goed gesprek over alle mogelijkheden. We hopen je snel te zien!

Funda

Bekijk de woningpresentatie op Funda. Daar vind je alle gegevens, kenmerken, plattegronden  en de volledige fotoreportage.

Wil je direct een afspraak maken voor een bezichtiging?
Bel dan op 058-2300111

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl