085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Triatlon Leeuwarden

Op zaterdag 14 augustus 2021 wordt de eerste editie van Triatlon Leeuwarden in de Friese hoofdstad georganiseerd. Decor voor het evenement is het recreatiegebied De Groene Ster, dat een prachtige uitvalsbasis vormt voor de zwem-, fiets- en loopparcoursen.

Al zwemmend in het water van de Kleine Wielen, fietsend langs de Bonkevaart met de iconische finishplaats van de Elfstedentocht en lopend door het prachtige recreatiegebied De Groene Ster ervaar je op verschillende manieren wat de Friese hoofdstad en directe omgeving te bieden heeft!

Op de rol staan een Sprint- en Olympic Distance triatlon, waarbij elke deelnemer met veel plezier deze sportieve uitdaging aan kan gaan. Met het organiseren van een recreatieve triatlon beoogt Triatlon Leeuwarden een breedtesport-evenement te zijn waarbij het plezier in combinatie met de sportieve uitdaging zowel voor beginners als meer gevorderde triatleten de basis vormt.

Trotse sponsor!

Ik ben Makelaar Alco. Oprichter & makelaar bij Van Edens Makelaars Friesland, en trotse sponsor van Triatlon Leeuwarden. 

Triatlon Leeuwarden is een fantastisch evenement voor de stad Leeuwarden en de deelnemers. Met een Sprint- en Olympic Distance geschikt voor een brede groep enthousiastelingen! 

Tot zaterdag 14 augustus! 

Makelaar Alco

Van Edens Makelaars Friesland

Van Edens Makelaars Friesland & Makelaar Alco

Een huis verkopen is teamwork! In 2005 heb ik de opleiding voor Makelaar O.G. mogen volgen en ben oprichter van het full-service makelaarskantoor “Van Edens Makelaars Friesland”. 

Ik zag echter dat er behoefte was aan veel meer dan alleen het “zakelijke proces” van de verkoop van een huis. Mensen willen graag meer zien, horen en weten over de huizenmarkt. MakelaarAlco.frl is uit die klantvraag ontstaan. 

Op deze manier kan ik mensen op een persoonlijke en laagdrempelige manier kennis laten maken met deze branche en dit prachtige vak. 

De site vanedens.nl kan zich volledig richten op de zakelijke kant, dienstverlening, advisering en bedrijfsvoering. Via MakelaarAlco.frl kan ik jullie meenemen in de wereld van de huizenmarkt, de makelaardij en alles wat daarbij komt kijken. 

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl