085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Van Edens Makelaardij & Vastgoedbeheer levert full-service maatwerk. Dit betekend dat wij u van begin tot eind ontzorgen. We zijn vooruitstrevend, resultaatgericht en zeer energiek. Een huis verkopen blijft bijzonder en de meeste mensen doen dit slechts een aantal keer in hun leven. Het is echter onze core-business; we verkopen uw woning snel en voor de hoogste prijs. Onze werkwijze zorgt voor een gestroomlijnde verkoop.


Bel ons direct op 0513 – 24 11 11 of stuur een mail naar hallo@vanedens.nl


Wij verkopen uw woning snel en voor de hoogste prijs
Ons salesteam zorgt voor de juiste marketing. Bij het verkopen van uw woning is naast een fantastische woningpresentatie, het actief verkopen van uw woning van groot belang. Daar ligt onze kracht. Wij geven stylingtips, advies over het verkoop-klaar maken van uw woning en zorgen voor sprekende foto- en filmopnames. Daarnaast brengen we uw woning via verschillende media onder de aandacht van potentiële kopers. Tijdens de bezichtigingen laten we de mensen uw woning voelen en ervaren. Het verkopen van uw woning is onze core business.


Opvallen en zichtbaarheid

Uw woning moet direct opvallen. Online natuurlijk maar ook in uw straat. Onze TE KOOP borden en posters vallen iedereen direct op door het formaat en natuurlijk de herkenbare oranje kleur. Opvallend, herkenbaar en duidelijk. Precies wat nodig is om uw woning goed te verkopen.Eerste indruk
Aangezien uw woning nooit een tweede kans krijgt voor de eerste indruk is een verpletterende presentatie cruciaal. Wanneer we uw woning publiceren is de grootste kans op de beste koper in de eerste periode. Dit betekend dat pricing en styling perfect moeten zijn, potentiële kopers uw woning direct kunnen bezichtigen en wij voor u de onderhandelingen kunnen starten.


Contact en informatie
U kunt ons bellen op 0513 – 24 11 11 of mailen naar hallo@vanedens.nl U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of u door ons laten terugbellen.