085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Je huis verkopen

Een huis verkopen blijft bijzonder en de meeste mensen doen dit slechts een aantal keer in hun leven. Het is echter onze core-business. Onze werkwijze zorgt voor een gestroomlijnde verkoop.

Bel ons direct op ons algemene nummer: 085 – 060 1012 of stuur een mail naar hallo@vanedens.nl 

 

Opvallen en zichtbaarheid

Je woning moet direct opvallen. Online natuurlijk maar ook in je straat. Onze TE KOOP borden en posters vallen iedereen direct op door het formaat en natuurlijk de herkenbare oranje kleur. Opvallend, herkenbaar en duidelijk. Precies wat nodig is om je woning goed te verkopen.

Sales en marketing

We zorgen voor de juiste marketing en een bewezen verkoopstrategie. Bij het verkopen van je woning is naast een fantastische woningpresentatie, het actief verkopen van je woning van groot belang. Daar ligt onze kracht. Wij geven stylingtips, advies over het verkoop-klaar maken van uw woning en zorgen voor sprekende foto- en filmopnames. Daarnaast brengen we je woning via verschillende media en diverse platformen waaronder Funda onder de aandacht van potentiële kopers. Tijdens de bezichtigingen laten we de mensen je woning voelen en ervaren.

Je eigen online dossier via Move.nl

We bieden onze klanten gratis toegang tot Move.nl zodat hier altijd alle relevante gegevens, afspraken en documenten beschikbaar zijn. Hierin staan ook andere belangrijke zaken zoals het Energielabel, Opdracht Tot Dienstverlening, Vragenlijst Verkoop Woning, Lijst van Zaken, etc.

Eerste indruk

Aangezien je woning nooit een tweede kans krijgt voor de eerste indruk is een verpletterende presentatie cruciaal. Wanneer we je woning publiceren op verschillende platformen zoals Funda, is de grootste kans op de beste koper in de eerste periode. Dit betekend dat pricing en styling perfect moeten zijn, potentiële kopers je woning direct kunnen bezichtigen en wij voor jou de onderhandelingen kunnen starten.

Backoffice

Wij zorgen dat iedere oproep tussen 08:00 en 20:00 uur, zeven dagen per week, wordt aangenomen en verwerkt. Ook zorgen we voor de verwerking van alle inkomende stukken, het opmaken van overeenkomsten, contracten en overige belangrijke (juridische) documenten.

Contact & Over ons

Meer over ons weten? Lees dan HIER verder. Je kunt ons bellen op 085 – 060 1012 of mailen naar hallo@vanedens.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier of je door ons laten terugbellen. 

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl