085 - 060 1012 hallo@vanedens.nl

Je hebt ons gevonden!

Een huis verkopen blijft bijzonder en de meeste mensen doen dit slechts een aantal keer in hun leven. Het is echter onze core-business; we verkopen je huis snel en voor de hoogste prijs. Onze werkwijze zorgt voor een gestroomlijnde verkoop. Neem contact met ons op of bekijk alle informatie op onze site. We helpen je graag verder!  

Bel ons direct op 0513 – 24 11 11 of stuur een mail naar hallo@vanedens.nl

 

Wij verkopen je woning snel en voor de hoogste prijs

Wij zorgen voor de juiste marketing. Bij het verkopen van je woning is naast een fantastische woningpresentatie, het actief verkopen van je woning van groot belang. Daar ligt onze kracht. Wij geven stylingtips, advies over het verkoop-klaar maken van je woning en zorgen voor sprekende foto- en filmopnames. Daarnaast brengen we je woning via verschillende media en op diverse platformen zoals Funda onder de aandacht van potentiële kopers. Tijdens de bezichtigingen laten we de mensen je woning voelen en ervaren. Het verkopen van je woning is onze core business. Wij zijn de nieuwe generatie!

Opvallen en zichtbaarheid

Je woning moet direct opvallen. Online natuurlijk maar ook in uw straat. Onze TE KOOP borden en posters vallen iedereen direct op door het formaat en natuurlijk de herkenbare oranje kleur. Opvallend, herkenbaar en duidelijk. Precies wat nodig is om je woning goed te verkopen.

Eerste indruk

Aangezien je woning nooit een tweede kans krijgt voor de eerste indruk is een verpletterende presentatie cruciaal. Wanneer we je woning publiceren op verschillende platformen zoals Funda, is de grootste kans op de beste koper in de eerste periode. Dit betekend dat pricing en styling perfect moeten zijn, potentiële kopers je woning direct kunnen bezichtigen en wij voor jou de onderhandelingen kunnen starten.

Contact en informatie

Je kunt ons bellen op 0513 – 24 11 11 of mailen naar hallo@vanedens.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier of je door ons laten terugbellen.

Nieuwsgierig naar de waarde van je huis? Dat vertellen we je graag en geheel vrijblijvend.

Bel ons op: 085 - 060 1012

Een vast tarief voor onze verkoopbemiddeling

Of betaal je liever teveel voor de verkoop van je woning? Bij ons betaal je een vast tarief voor de verkoopbemiddeling. Lees hieronder het verschil in kosten tussen ons vaste tarief en het courtage van een reguliere makelaar.

Veel gestelde vragen 

Waarom Van Edens Makelaardij?

Wij zijn de nieuwe generatie! We vinden namelijk dat de makelaardij gemoderniseerd kan worden. Tegenwoordig spelen ander zaken een grote rol in het proces van onze klanten, dan tien jaar geleden. Dat betekend dat wij bijvoorbeeld zeven dagen per week bereikbaar zijn voor iedereen. Voor onze klanten is hun makelaar zelfs 24/7 bereikbaar (hoewel hij ’s nacht’s natuurlijk ook graag slaapt). Stuur je ons liever een DM via een van onze socials? Helemaal goed! Daarnaast ontzorgen wij onze klanten volledig. Vanaf het eerste moment dat men contact met ons opneemt tot en met het moment dat er getekend wordt bij de notaris. Heb je een verhuisbus nodig? Regelen we ook. Alles is mogelijk en we sluiten volledig aan bij de wensen van onze klanten.  

Wat betekend een gestroomlijnd proces?

Daarmee bedoelen we onder andere dat we zoveel mogelijk digitaal werken. Het aanleveren van gegevens, opmaken van overeenkomsten, contracten, etc. Zelfs het ondertekenen van het voorlopige koopcontract kan op een PC, tablet of smartphone. En voor iedereen die dat nog wat spannend vindt komen we graag langs om het samen te doorlopen. We werken volledig uit ons eigen systeem en draaien bijvoorbeeld met een druk op de knop alle belangrijke gegevens van onze klant uit, woningbrochures, etc. 

Hoe gaan jullie met mijn gegevens om?

Wij voldoen volledig aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarnaast nemen wij Cybersecurity erg serieus en hebben verschillende maatregelen genomen om alle klantgegevens en onze eigen gegevens te beschermen. Wij leggen alleen de noodzakelijke gegevens vast en na een bepaalde periode vernietigen wij de gegevens die niet meer nodig zijn. Sleutels van klanten gaan anoniem in de sleutelkluis en zijn nooit te herleiden naar een adres. Al onze data wordt opgeslagen en verwerkt op servers die binnen de EU staan. 

Wat maakt jullie beter dan de rest?

We vechten als een leeuw voor onze klanten! Wij doen er alles aan om onze klanten van dienst te zijn en ze 100% te ontzorgen. Het verkopen van je huis moet vooral erg leuk zijn en niet stressvol of onplezierig. Wij staan onze klanten bij in iedere stap van het proces en nemen alles uit handen. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan bij ons op de eerste plaats. 

[et_bloom_inline optin_id="optin_1"]

CONTACT

 • Algemeen nummer:
  085 - 060 1012
 • Regio Leeuwarden:
  058 - 230 0111
 • Regio Heerenveen:
  0513 - 24 1111
 • Regio Drachten:
  0512 - 23 6000
 • Regio Sneek:
  0515 - 24 0001
 • Direct mailen:
  hallo@vanedens.nl